PRESENTATIES & WORKSHOPS

Verrassend, interactief en energiek:

Maak kennis met de generatie Z 

Ontdek hoe generaties elkaar versterken

Zet de stap van theorie naar praktijk 

Bel en boek een presentatie of workshop op maat: 055 20 32 193.

De opkomst van generatie Z

Generatie Z. Geroemd om online vaardigheden, ambities en innovatiekracht. Maar soms ook ongrijpbaar binnen het onderwijs en op de werkvloer. Wat moet je weten om deze generatie te boeien en binden? En hoe verbeter je de samenwerking tussen generaties?
Wij bieden je heldere inzichten en antwoorden. 

Presentatie

In onze presentatie nemen we je mee in de wereld van de Z-ers. Waarin verschillen ze van eerdere generaties? Wat drijft en motiveert de jongeren van vandaag?

We stemmen onze presentatie af op jouw doelen en publiek. Aan de hand van internationaal én eigen onderzoek tonen we hoe je de samenwerking tussen verschillende generaties kunt verbeteren.

Het programma is informatief, interactief en praktisch. Een ideale basis om samen in gesprek te gaan.

Workshop

Zoek je verdieping en concrete oplossingen? Maak dan kennis met onze generatie workshop.

In de workshop combineren we bewezen succesfactoren uit design sprints. We brengen met de deelnemers je huidige werkwijze en communicatie in beeld. Daarna zoeken we naar concrete verbeterkansen. Wat leer je van een focus op oa generatie, levensfase en temperamenten?

De workshop is flexibel van opzet. Deel met ons wat je wilt bereiken, en wij bieden een programma op maat.

Spreker

William Burghout (1975) is ondernemer en onderzoeker. In 2013 richtte hij Diversions op. Een innovatie- en onderzoeksbureau dat organisaties helpt te groeien, veranderen, ontwikkelen en vernieuwen. Met de Generation Journey biedt hij organisaties concrete handvatten om in te spelen op de opkomst van nieuwe generaties.

Meer weten?

Wij verzorgen presentaties en workshops op maat. Voor bedrijven, onderwijs en overheid. Wil je weten wat mogelijk is? Neem dan direct contact met ons: 055 20 32 193.