EBOOKS

Wij delen graag onze kennis over de verschillende generaties in Nederland. Lees de verschillende ebooks die onze experts hebben geschreven. U kunt ze zonder kosten aanvragen. 

Generation Journey: vergrijzing

In Nederland staat een nieuwe generatie senioren op. Hoe kunt u met uw organisatie inspelen op de vergrijzing? Dit ebook toont de mogelijkheden van de generation journey.

Klaar voor de toekomst

Millennials en de generatie Z zijn in opkomst. Ze breken op verschillende punten met de gewoonten van voorgaande generaties. Dit ebook helpt inzicht te krijgen in de achtergronden.

Vergrijzingsupdate 2020

Wat is de stand van zaken rond de vergrijzing in Nederland? Hoe gaan organisaties om met het teruglopende aantal jongeren en de groei van het 65+ segment? Lees de vergrijzingsupdate.

Zorg onderzoek: in gesprek

In zorginstellingen maakt de stille generatie langzaam plaats voor de babyboomers. Aan de hand van een onderzoek over tv, telefonie en internet tonen we hoe verschillend de gevolgen van deze generatiewisseling kan zijn.

In gesprek over nalatenschap

Nalatenschappen vormen een groeiende bron van inkomsten voor goede doelen. Wat zet senioren aan om een goed doel in het testament op te nemen? En verschillen hierbij de motieven van de stille generatie en babyboomers?

Kennismaken?

Wil u uw organisatie voorbereiden op de komst van een nieuwe generatie klanten en clienten? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden die de generation journey methodiek hierbij biedt. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.