generatie onderzoek

GENERATIE ONDERZOEK

  • Hoe motiveer je de nieuwste generatie studenten?
  • Hoe werf en behoud je jonge collega's voor je organisatie?
  • Hoe spreek je jonge consumenten aan zonder ouderen van je te vervreemden?

Ontdek hoe generatie onderzoek antwoorden geeft.   

Verbeteren begint bij begrijpen.

Wij helpen je graag om effectief in te spelen op de wensen en behoeften van verschillende generaties. We bieden praktische insights en advies aan de hand van onze Generation Journey methodiek.

We laten graag zien wat de mogelijkheden zijn:

 

Expert review

Wil je snelle, professionele feedback op je concepten en diensten? Onze experts staan voor je klaar. Met een expert review profiteer je van onze ruime ervaring met generatievraagstukken.

Bij een review delen onze experts inzichten op de terreinen: propositie, communicatie en neuromarketing.

 

Interviews

Veel onderzoeken zijn gericht op het in beeld brengen van beleving en gedrag. Dat kan nuttig zijn, maar het is belangrijker te begrijpen hoe beleving en gedrag tot stand komen.

Geinspireerd door het werk van Zaltman en Dijksterhuis gaan we met behulp van kwalitatief onderzoek op zoek naar de drijfveren en motieven achter klantgedrag. Hierbij wegen we de invloed van generaties (en de bijbehorende collectieve waarden) mee.

Challenge

Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen generaties? Met behulp van een generation challenge maken we het zichtbaar.

Een challenge is een ideaal instrument in de fase van conceptontwikkeling en optimalisatieprocessen. Het brengt in beeld wat speelt en leeft onder verschillende generaties. Dankzij de onderzoeksvorm (groepsdiscussie) is er ruimte om ideeën te verkennen en/of verdiepen.

generation challenge

Betere inzichten per generatie leiden tot scherpere oplossingen. 

Gebruikerstest

Hoe ervaren verschillende generaties je processen, diensten en communicatie? Een gebruikerstest geeft antwoorden.

Op basis van je vraagstuk stellen we hypotheses vast. Op welke terreinen verwachten we generatievoorkeuren te zien? De gebruikerstest valideert niet alleen de hypotheses, maar toont ook aandachtspunten die nog onopgemerkt zijn gebleven.

De test kent vele vormen. Variërend testen op uitnodiging in een onderzoeksruimte tot testen in het dagelijks leven tijdens een zelf gekozen periode (diary study). We bepalen met jou wat de beste oplossing is.

william

 

MEER INFORMATIE

William Burghout
william@diversions.nl
055 20 32 193

 

Ieteke

 

MEER INFORMATIE

Ieteke de Vries
ieteke@diversions.nl
055 20 32 193