Over Generationjourney.nl

Generationjourney.nl is een initiatief van onderzoeks- en innovatiebureau Diversions. Wij helpen organisaties klaar te staan voor de geenraties van vandaag én morgen.

Generatie Z op de arbeidsmarkt

Voor de klant van vandaag én morgen.

Onze visie

Menselijk gedrag is soms lastig te doorgronden en te sturen. Tot je ontdekt dat er verschillende vaste denkpatronen achter ‘gedrag’ schuilen.

Denkpatronen die te verklaren zijn vanuit:

  • de werking van ons brein
  • de generatie waartoe we behoren
  • de persoonlijkheid die we hebben

Wij bieden je inzichten in de wensen van je doelgroep waarmee je écht het verschil kunt maken.

 

Samenwerking

Diversions gaat uit van een nauwe samenwerking met klanten. We werken graag in projecten waarin kennisopbouw en -overdracht centraal staan. Zo benut je alle kennis die we in huis hebben op het gebied van:

  • Onderzoek
  • Strategie
  • Innovatie 

 

Ons kernteam

Ieteke

Ieteke de Vries

Ieteke werkt bij marketingbureau Diversions. Ze helpt organisaties effectief te communiceren en interacteren met verschillende doelgroepen.

Haar achtergrond als communicatiewetenschapper zet ze in bij de ontwikkeling van proposities en communicatiecampagnes.

workshop-generatiez

William Burghout

William Burghout is ondernemer, onderzoeker en auteur. In 2013 richtte hij Diversions op, een bureau dat werkt op het snijvlak van innovatie en onderzoek.

Met de Generation Journey biedt hij opdrachtgevers concrete handvatten om in te spelen op de opkomst van nieuwe generaties.

Wat is jouw vraagstuk?

Wil je in gesprek over customer insights of een generatievraagstuk? En ontdekken welke inzichten onze methodieken jouw organisatie kan bieden? Bel vandaag nog met één van onze specialisten: 055 203 21 93.