Workshop Generatie Z: Begrijpen & Verbinden

workshop generatie Z

∙ Kenmerken van Gen Z
∙ Talent laten bloeien
∙ Beter samenwerken
∙ Interactief programma

De generatie Z (geboren tussen 2000 en 2015) is veelbesproken. Niet zonder reden. Zowel in het onderwijs als op de werkvloer is het soms even wennen aan het denken en handelen van de jongste generatie.

Onze workshop biedt handvatten om prettig samen te werken, misverstanden te voorkomen en betere resultaten te behalen. Begrijp en verbind met Gen Z!

Het programma

Onze workshops zijn gebaseerd op groot Nederlands Gen Z onderzoek. We laten zien hoe Gen Z denkt en handelt. Met verschillende oefeningen gaan we aan de slag om:

  • je organisatie aantrekkelijk te maken voor Gen Z
  • de betrokken- en verbondenheid van Z’ers te verbeteren
  • talent tot bloei te laten komen
  • samenwerking tussen generaties te verbeteren

Welke mogelijkheden zijn er voor verdieping?

Vanuit ons Gen Z onderzoek weten we dat ook binnen Gen Z (afhankelijk van oa regio, opleiding en vakgebied) verschillen bestaan.

Om inzichten en oplossingen te vinden die 100% bij je organisatie en doelstellingen passen, kunnen we focusgroepen en interviews rond de workshop plannen.

Op zoek naar directe oplossingen? Daarvoor bieden we expert reviews aan. Met een frisse blik kijken onze specialisten naar de Z-waardigheid van je organisatie. We benoemen na de analyse sterke punten én verbeterkansen.

Voor wie

De workshop geven we aan docenten, managers en Gen Z zelf. Voor iedere groep hebben we een programma op maat. Altijd gericht op het wegnemen van misverstanden en het bieden van handvatten voor betere samenwerking.

Voorbereiding & planning

Een goede voorbereiding helpt om een workshop effectief te maken. De (online) onboarding vraagt circa 1 uur. Tussen de onboarding en daadwerkelijke workshop plannen we minimaal twee weken doorlooptijd.

De workshop zelf kan op verschillende manieren worden gegeven. Soms werken we met verschillende korte sessies waarbij verschillende groepen deelnemers (tot 20 personen) aan het programma deelnemen. Voor een volledige workshop plannen we circa 3 uur.

Over de trainers

De workshop wordt gegeven door onze trainers William Burghout en Ieteke de Vries. Zij zijn niet alleen de specialisten achter het Gen Z onderzoek. Ze werken ook voor verschillende opdrachtgevers aan de ontwikkeling van generatiegerichte innovaties.

Tijdens de workshop zetten ze graag de stap van inzichten naar oplossingen.

Kosten

Je hebt het in de beschrijving kunnen lezen: we stemmen iedere workshop af op de doelstellingen en randvoorwaarden van onze opdrachtgevers. Kosten vanaf € 1.750,-. Neem contact op voor een workshop op maat.

Wil je de workshop “Generatie Z: Begrijpen & Verbinden” boeken? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag het ideale programma voor je organisatie op te stellen.

Workshop Gen Z

∙ Kenmerken van Gen Z
∙ Talent laten bloeien
∙ Beter samenwerken
∙ Interactief programma