Dit doen we: generation journey

Nederland vergrijst. Daarmee groeit het belang om jongeren te binden: iedereen lijkt iets te willen van de jeugd.

Maar hoe bereikt u jongeren? Dat is niet eenvoudig. De jongste generatie breekt massaal met oude gewoonten. Op de werkvloer, in relaties, in mediagebruik etc.

Het is tijd voor nieuwe antwoorden. Diversions biedt deze met de generation journey methodiek. We helpen u nieuwe generaties te begrijpen en bereiken.

Leeftijd biedt weinig houvast om houding en gedrag te voorspellen. Bij generaties ligt dit anders.

1. Onderzoek

Veel onderzoek is gericht op het vastleggen van beleving en gedrag van mensen. Dat kan nuttig zijn, maar het is belangrijker te begrijpen hoe beleving en gedrag tot stand komen. Juist op dit terrein ligt de kracht van de generation journey.

We gaan met behulp van kwalitatief onderzoek op zoek naar de drijfveren en motieven achter klantgedrag. Door hierbij de invloed van generaties (en de bijbehorende collectieve waarden) mee te wegen komen we tot waardevolle insights.

Ontdek hoe onze wetenschappelijk onderbouwde onderzoeksmethoden u verder helpen.

> lees meer

2. Communicatie & campagnes

Insights vertalen naar de praktijk is een vak. We weten dat geen klant gelijk is. Ieder communicatievraagstuk heeft een eigen team nodig. Met specialisten die niet alleen hun vak verstaan. Maar ook liefde hebben voor het onderwerp waaraan ze werken.

Daarom werken we bij Diversions met een flexibel netwerk. We verbinden voor iedere klant de juiste talenten uit de markt. Terwijl ons ervaren kernteam garant staat voor kwaliteit, continuïteit en laagdrempelig contact.

> lees meer

3. Optimalisatie

Voor ons geldt optimalisatie als hét geheim achter de meest succesvolle projecten. Er is altijd ruimte voor verbetering. En door hier actief naar op zoek te gaan kunnen resultaten sterk worden geoptimaliseerd. Zonder grote investeringen.

Optimalisatie vraagt om een doorlopend proces. Bij Diversions hebben we dit van A tot Z uitgewerkt aan de hand van de lean methode.

> lees meer

Zet de eerste stap

Welke generatie wilt u beter begrijpen en bereiken? Neem contact op voor een kennismaking. Wij verkennen graag de mogelijkheden met u.